Wie is “Met Tamaar”?

De persoon achter “Met Tamaar” is Tamara Jansen (40). Zij werkt als business planner, professional organizer en coach. Zij is creatief, doortastend en ervaren en een vrouw met oog voor detail, die graag mensen stappen laat zetten naar een hoger niveau.

Tamara studeerde in 1999 af aan de HEAO Management Economie en Recht te Groningen en heeft vervolgens ruime ervaring opgedaan als zakelijk accountmanager, preferred banker, supervisor specialist, trainer en kantoordirecteur binnen de financiële sector.

Daarnaast heeft zij een actief privé leven met een druk samengesteld gezin, bestaande uit haar vriend Eric (45), haar twee zoontjes Noah (10) en Levi (9) en de kinderen van Eric Noa (13) en Pien (10). Verder is zij sportief aangelegd en staat ze geregeld op de tennisbaan, doet ze aan crossfit en houdt ze van hardlopen.

Na 15 jaar in de financiële wereld te hebben gewerkt, bundelt zij “Met Tamaar” haar kennis, (levens)ervaring en kwaliteiten. Graag staat zij ZZP’ers, het bedrijfsleven en particulieren bij om hun privé leven en werk zo te organiseren en te structureren dat zij minder worden geleefd in de waan van de dag en toe komen aan de zaken die moeten gebeuren. Kortom, meer productiviteit en vrije tijd door structuur en organisatie! Daarnaast houdt ze zich bezig met individuele persoonlijke coachingstrajecten  en teambuildingsactiviteiten.

image1