Altijd maar een overvolle mailbox?

emailbox foto

Heb jij ook constant last van een overvolle mailbox waar geen einde aan lijkt te komen? De zomervakantie is de perfecte periode om hier wat aan te doen. “Met Tamaar” staat je graag bij om weer grip te krijgen op je mailbox en tips en tools te geven om dit vervolgens ook onder controle te houden!

https://www.linkedin.com/pulse/altijd-maar-een-volle-mailbox-tamara-jansen?trk=prof-post

De blijvende ontwikkeling van de kwaliteit van een ZZP’er!

 

FullSizeRenderBijzonder om te ervaren dat ik als startende ondernemer een aantal maanden geleden een flashback had naar 15 jaar terug. Als jong bloempje met 2 jaar werkervaring in de onroerend goed markt stapte ik destijds over naar ABN AMRO. En ja ik had mijn HEAO-MER diploma op zak, maar wat wist ik nou eigenlijk van deze financiële wereld. Na een management traineeship van 9 maanden, kreeg ik als zakelijk accountmanager mijn eigen klantenportefeuille op naam en werd mij veel succes gewenst. Ik wist van toeten noch blazen, maar begon gewoon…

Door de jaren heen bleef studeren een must bij de bank. Af en toe verafschuwde ik het om weer verplicht een WFT papiertje te halen, maar gelukkig zaten er voor mij ook heel veel leuke en interessante opleidingen tussen. Je gaat al die opgedane kennis op een gegeven moment als vanzelfsprekend beschouwen, terwijl je tegelijkertijd eigenlijk jezelf enorm aan het ontwikkelen bent!

Als leidinggevende binnen ABN AMRO heb ik voor mezelf kennis altijd beschouwd als iets van macht. En dan heb ik het niet alleen over inhoudelijke kennis, maar ook juist al die andere aspecten van kennis! En in die aspecten bleek ook mijn kracht te zitten.

Nu als zelfstandig ondernemer voelde ik een soort van drang van binnenuit, dat blijven ontwikkelen toch wel bij mij past. En zo geschiedde dat ik op zoek ging naar een bijpassende vakinhoudelijke opleiding voor professional organizer. Een mooie aanvulling op hetgeen dat al in mijn rugzakje zat.

Het bundelen van deze nieuwe opgedane kennis met de ervaring die ik al had, zorgt ervoor dat ik nu klanten nog beter kan laten stralen en ontwikkelen, zodat ze doorgroeien naar een hoger niveau! En daar doe ik het voor…want dat geeft energie!

FullSizeRender